Apputveckling

Vad är det

"En mobil applikation (eller mobil app) är ett program utformat för att köras på smartphones, pekdatorer och andra mobila enheter.

De är oftast tillgängliga via applikationsplattfomar, som vanligtvis drivs av ägaren av det mobila operativsystemet, till exempel Apples App Store, Google Play, Windows Phone Store och BlackBerry App World. Vissa program är gratis, medan andra måste köpas.

Vanligtvis laddas de ner från plattformen till ett målenheten, t.ex. en iPhone, Blackberry, Android eller Windows Phone, men ibland kan de även laddas ner till bärbara och stationära datorer."
Källa: Wikepedia

 

Vad kan vi

Vi har utvecklat mobila applikationer, eller numera känt som app utveckling, långt innan smarttelefonen nådde marknaden. Vi är kunniga inom alla plattformar inklusive appar för iPhone, Androida mobiler, Windows phone, Blackberry, iPads, surfplattor och många andra mobila enheter.

Eftersom TXL började utveckla mobila applikationer långt innan smarttelefonen tog marknaden med storm, har vi erhållit oerhörd erfarenhet och plattformsoberoende förmågor som gör oss till en utmärkt underleverantör. Vi kan erbjuda våra kunder billigare, snabbare och bredare utvecklingsresurser än de flesta av våra konkurrenter.
 

Referenser

Detta är ett litet urval av våra referenser inom apputveckling. För fler referenser klicka här.

Delivered
 

Andra referenser